Acer Chromebook 11-C731 | N3060 | 4GB

Refurbished Acer Chromebook 11 C731
De Acer Chromebook 11 C731 is een 11,6 inch laptop waarmee je in de cloud met bestanden werkt. In tegenstelling tot een Windows laptop heeft een Chromebook een ander besturingssysteem. Met Chrome OS log je gemakkelijk in met je Google account om vervolgens in de cloud teksten, tabellen en grafieken te bewerken.
Het grote voordeel van werken in de cloud is dat je geen grote harde schijf meer nodig hebt en dat je overal en altijd kunt werken. De Chromebook heeft slechts 16 GB flashgeheugen aan boord nodig om de laptop binnen enkele seconden op te starten. En zolang je bent ingelogd bij Google heb je je bestanden en data binnen handbereik. Dus of je nu in een vergadering zit of bij een klant langsgaat, documenten die je nodig hebt zijn altijd dichtbij.
Het ontwerp van de Acer Chromebook van duurzaam en stevig materiaal en bestendigd tegen vochtigheid, schokken, trillingen waardoor het tegen een stootje kan. De Chromebook is daarnaast voorzien van USB en HDMI zodat externe hardware aangesloten kan worden.
 
Een refurbished laptop van Refurbo:
Wanneer je een refurbished laptop bij Refurbo koopt heb je de zekerheid van een perfecte laptop die er top uit ziet en perfect werkt. Wij controleren alle laptops zeer intensief zodat de laptop technisch ook helemaal in orde is.
Je ontvangt de laptop met schriftelijke Refurbo garantie. Hiermee heb je zekerheid op een goede laptop met een goede garantieregeling. Ook de batterij van de laptop wordt goed gecontroleerd en ook daar geven we dan ook garantie op!

169.99

Bezoek de webwinkel voor meer info, specificaties en aankoop

169.99

Bezoek de webwinkel voor meer info, specificaties en aankoop