iPad 2018 4g 128gb-Spacegrijs-Product is als nieuw

iPad 2018 4g 128gb-Spacegrijs-Product is als nieuw

De iPad 2018 ook wel iPad 6 (https://leapp.nl/ipad/refurbished-ipad-2018) genoemd heeft enorm veel power onder de motorkap voor het prijskaartje dat er aan hangt. Een upgrade ten opzichte van de iPad 2017 is de A10 Fusion-chip. Met deze processor kun je de nieuwste games spelen maar ook fotobewerking apps draaien. De iPad heeft een scherm grote van 9 7 inch waardoor je heerlijk ontspannen je favoriete serie kan kijken. Het scherm is ook nog eens van uitstekende kwaliteit zoals je die van Apple gewend bent.
Op de iPad 2018 zijn er geen restricties aan jouw creativiteit. De iPad 2018 is het eerste model dat niet tot de Pro-serie (https://leapp.nl/ipad/ipad-pro) behoort maar wel Apple Pencil 1 ondersteunt. Hiermee kun je als een echte prof tekenen en notities maken. Bovendien kan je ook lekker snel inloggen dankzij Touch-ID. De iPad 2018 is verder licht van gewicht waardoor je hem gemakkelijk mee op reis neemt. Kortom met deze iPad kan je nog moeiteloos jaren mee vooruit en is verkrijgbaar in de kleuren goud zilver en space gray.
Wifi + 4G
Dit model beschikt zowel over wifi als 4G. In deze iPad zit namelijk een SIM kaart slot waardoor je een abonnement kan afsluiten bij een provider naar keuze en zo gebruik kunt maken van het mobiele netwerk. Hierdoor kun je ook in situaties zonder een draadloos netwerk verbinding maken met het internet. Ideaal voor de gene die veel onderweg zijn en waarbij de iPad tot de dagelijks uitrusting hoort.
128GB Geheugen
Deze iPad is uitgerust met 128GB interne opslag. Bij 128GB hoef je geen zorgen te maken dat je iPad prop vol raakt. Wij zouden het zelfs erg indrukwekkend vinden. Met 128GB kan je namelijk heel veel foto’s en video’s opslaan en alle apps downloaden die je wilt. Films en series downloaden op Netflix voor onderweg is ook geen enkel probleem. Vergeet ze na het kijken niet gelijk te verwijderen anders raakt zelfs 128GB vol.

399.00

Bezoek de webwinkel voor meer info, specificaties en aankoop

399.00

Bezoek de webwinkel voor meer info, specificaties en aankoop