iPad Mini 4 4g 32gb-Spacegrijs-Product is als nieuw

iPad Mini 4 4g 32gb-Spacegrijs-Product is als nieuw

Social Media internetten mailen fotograferen gamen en muziek luisteren de iPad Mini 4 is overal klaar voor! En omdat het ontwerp dunner en lichter dan ooit is is de iPad uiterst geschikt voor zowel thuis op werk als onderweg. De nieuwe Mini heeft een batterijduur van 10 uur zodat je de hele dag vooruit kan. Bovendien zijn beide camera’s verbeterd waardoor jij nóg mooiere foto’s en video’s maakt. De iPad Mini 4 beschikt over Touch ID waardoor je gemakkelijk kan inloggen en geen wachtwoorden meer hoeft te onthouden. Ook heeft dit model een prachtig Retina Display die helemaal tot zijn recht komt bij je favoriete film. Dit alles gebeurt soepel en snel dankzij Apple’s gebruiksvriendelijke besturingssysteem iOS. De iPad Mini 4 (https://leapp.nl/ipad/refurbished-ipad-mini-4) is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: space gray zilver en goud.
Wifi + 4G
Dit model beschikt zowel over wifi als 4G. In deze iPad zit namelijk een SIM kaart slot waardoor je een abonnement kan afsluiten bij je favoriete provider en zo gebruik kunt maken van het mobiele netwerk. Hierdoor kun je ook in situaties zonder een draadloos netwerk verbinding maken met het internet. Ideaal voor de gene die veel onderweg zijn en waarbij de iPad tot de dagelijkse uitrusting hoort.
32GB Geheugen
Deze iPad Mini 4 komt met 32GB interne opslag. Met 32GB kunnen je een leuk aantal apps en foto’s kwijt op je device. Bij 32GB is het waarschijnlijk wel noodzakelijk om eens in de zoveel tijd op te ruimen. Download je echter veel nieuwe apps of ben je iemand die zijn vakantiefoto’s bijhoud op de iPad dan is 32GB te weinig. Oftewel als je gebruik maakt van een aantal vaste apps en niet teveel dingen lokaal opslaat is 32GB voldoende anders adviseren wij om te kijken naar onze 64GB (https://leapp.nl/ipad/geheugen-64-gb) modellen.

359.00

Bezoek de webwinkel voor meer info, specificaties en aankoop

359.00

Bezoek de webwinkel voor meer info, specificaties en aankoop