iPhone 11 Pro 64 gb-Zilver-Product is als nieuw

iPhone 11 Pro 64 gb-Zilver-Product is als nieuw

Bij de iPhone 11 Pro (https://leapp.nl/iphone/iphone-11-pro) draait het vooral om de camera. Deze is ongeëvenaard door welke andere smartphone dan ook. Apple heeft maar liefst drie cameralenzen geplaatst op de iPhone 11 Pro. Met de derde de ultragroothoeklens kun je prachtige foto's van landschappen en grote ruimtes maken zonder dat de weidsheid verloren gaat.
Ook de verbeterde software draagt bij aan werkelijk verbluffende foto's. De Nachtmodus van de iPhone 11 Pro zorgt voor een langere sluitertijd waardoor je zelfs bij weinig licht verrassend heldere foto's maakt. Ideaal voor concerten of tijdens een avondje in de stad.
Een OLED-scherm
De iPhone 11 Pro heeft een 5.8 inch OLED-scherm. Dat houdt in dat pixels afzonderlijk aan- en uit gezet worden waardoor met name zwarte kleuren veel beter tot hun recht komen.
Het scherm is bovendien voorzien van een oleofobische coating. Een wat?! Een oleofobische coating is een laagje op het scherm dat olie afstoot. Hierdoor krijg je nauwelijks vette vingervlekken op je scherm. Doordat de achterkant gemaakt is van matglas heb je geen last van hinderlijke reflectie.
Heb je liever een nog groter scherm? Dan is misschien de iPhone 11 Pro Max (https://leapp.nl/iphone-11-pro-max-256-gb) wel iets voor jou!
64GB
Dit toestel heeft een opslagcapaciteit van 64GB. Dit is voldoende geheugen voor de gemiddelde gebruiker. 64 GB is de standaard in de opslagwereld en is genoeg om apps te downloaden en om bijvoorbeeld wat games te spelen Netflix te kijken en Spotify te luisteren.

619.00

Bezoek de webwinkel voor meer info, specificaties en aankoop

619.00

Bezoek de webwinkel voor meer info, specificaties en aankoop