iPhone 11 pro Max 64 gb-Goud-Product is als nieuw

iPhone 11 pro Max 64 gb-Goud-Product is als nieuw

Een smartphone is tegenwoordig veel meer dan alleen een telefoon. Zo heeft de iPhone 11 Pro Max (https://leapp.nl/iphone/iphone-11-pro-max) werkelijk waar een fantastische camera. In dit model zijn maar liefst drie cameralenzen geplaatst. De derde camera heeft een ultragroothoeklens. Hier kun je prachtige foto's van landschappen en grote ruimtes mee maken waarbij de gehele weidsheid in beeld komt.
Ook de verbeterde software draagt bij aan werkelijk verbluffende foto's. Je kan bijvoorbeeld een langere sluitertijd aanzetten de zogenaamde nachtmodus van de iPhone 11 Pro Max. Hierdoor maak je zelfs bij weinig licht verrassend heldere foto's. Ideaal wanneer je het perfecte plaatje wilt schieten tijdens concerten of tijdens een avondje in de stad.
Super scherp beeldscherm
De iPhone 11 Pro Max heeft een 6.5 inch OLED-scherm. Met dit scherm worden pixels afzonderlijk aan- en uit gezet waardoor met name zwarte kleuren veel beter tot hun recht komen. Het scherm is hiernaast ook nog eens voorzien van een oleofobische coating. Iets waar je waarschijnlijk nog niet eerder gehoord hebt maar het is een laagje op het scherm dat olie afstoot. Hierdoor krijg je nauwelijks vette vingervlekken op je scherm. Wel zo prettig!
64GB
Deze iPhone 11 Pro Max heeft 64GB aan opslagcapaciteit. Voor de gemiddelde gebruiker is dit voldoende. 64 GB is bijvoorbeeld al genoeg om apps te downloaden en om bijvoorbeeld wat games te spelen Netflix te kijken en Spotify te luisteren.

836.00

Bezoek de webwinkel voor meer info, specificaties en aankoop

836.00

Bezoek de webwinkel voor meer info, specificaties en aankoop