iPhone 7 128 gb-Goud-Product bevat lichte gebruikerssporen

iPhone 7 128 gb-Goud-Product bevat lichte gebruikerssporen

De iPhone 7 (https://leapp.nl/iphone/iphone-7) is als opvolger van de iPhone 6s een van de populairste smartphones van het moment. Het ontwerp van de iPhone 7 bevat verschillende toevoegingen aan dat van zijn voorganger. De telefoon is door de A10 processor sneller dan ooit tevoren en de batterij gaat langer mee dan voorheen.
Geavanceerde camera
Dit device heeft aan de achterzijde een 12 megapixel camera en aan de voorzijde dus waar je selfies meemaakt een 7 megapixel camera. Hiermee maak je super mooie foto's die bijna tot leven komen waneer je ze bekijk op het verbeterde Retina Display. De iPhone 7 is ook nog eens uitgerust met optical image stabilization. Dat betekent dat de software van je iPhone je foto automatisch scherp maakt als je per ongeluk bewogen hebt bij het nemen van je foto. ZEg maar 'doei!' tegen wazige foto's!
128GB
Wanneer je dit model neemt heb met 128 GB opslagcapaciteit heb je genoeg ruimte om ruim 30.000 foto's op te slaan of 1280 minuten film. Daarnaast kan je er zo'n 1280 tot ruim 5000 apps op kwijt. Echt opruimen is dus niet nodig. Met 128 GB kom je niet snel ruimte te kort. En voor onderweg kan je ook nog afleveringen van je favoriete serie of een film downloaden en kijken. Wil je je echt nooit meer zorgen maken om je opslagcapaciteit? Bekijk dan onze iPhone Xs met 256GB (https://leapp.nl/iphone-xs-256-gb) opslag eens!
Kleur
De iPhone 7 is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: zwart gitzwart zilver goud en roségoud. Er zijn sinds zijn voorganger twee nieuwe kleuren: Zwart en Gitzwart. Terwijl ‘Zwart’ een donkere variant op het bekende Spacegrijs is krijg je met ‘Gitzwart’ een compleet nieuwe kleur: hoogglanzend zwart. Best chique!

219.00

Bezoek de webwinkel voor meer info, specificaties en aankoop

219.00

Bezoek de webwinkel voor meer info, specificaties en aankoop