iPhone 8 64 gb-Spacegrijs-Product bevat lichte gebruikerssporen

iPhone 8 64 gb-Spacegrijs-Product bevat lichte gebruikerssporen

De opvolger in lijn van de iPhone 7 is de iPhone 8 (https://leapp.nl/iphone/iphone-8). Hoewel de iPhone 8 qua uiterlijk lijkt op de iPhone 7 verschillen de toestellen zowel van binnen als buiten. De iPhone 8 heeft een glazenbehuizing waardoor deze contactloos op te laden is! Ook is de nieuwe iPhone door de A11-processor nog een tikkeltje sneller. Daarnaast kan je met de iPhone 8 mooie 4K videobeelden opnemen met een enorme snelheid. De iPhone 8 is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: Silver Gold en Space Gray
Display met True Tone
Het scherm van de iPhone 8 is – net als de iPhone 7 – een Retina HD display. De iPhone 8 is echter in tegenstelling tot zijn voorganger uitgerust met True Tone technologie waardoor de helderheid van het scherm zich automatisch aanpast aan de lichtsterkte in je omgeving. Zit je op een terras in de zon dan schijnt het scherm fel. Lig je in bed nog even je mail te checken dan is de helderheid van het scherm laag. Wel zo prettig voor je ogen (en je batterij).
iPhone 8 prijs
De iPhone 8 kostte € 810 45 toen hij voor het eerst verkrijgbaar was. Inmiddels is de prijs van een refurbished iPhone 8 enorm hard gedaald terwijl het toestel nog altijd indrukwekkende technische specificaties heeft.
Ben je toch nog op zoek naar een wat nieuwere iPhone? Maar wil je wel graag de planeet een handje helpen en refurbished kopen? Bekijk dan eens onze refurbished iPhone 11 met 64 GB (https://leapp.nl/iphone-11-64-gb)

219.00

Bezoek de webwinkel voor meer info, specificaties en aankoop

219.00

Bezoek de webwinkel voor meer info, specificaties en aankoop