iPhone 8 Plus 256 gb-Rood-Product is als nieuw

iPhone 8 Plus 256 gb-Rood-Product is als nieuw

De iPhone 8 Plus (https://leapp.nl/iphone/iphone-8-plus) is de langverwachte opvolger van de iPhone 7 Plus maar wat was die het wachten waard! De iPhone 8 Plus is nog steviger beter sneller en krachtiger…
Harder: het sterkste glas ooit
Een revolutionaire stap van de iPhone 8 Plus is dat de voor- en achterkant zijn gemaakt van het sterkste glas dat ooit in een smartphone is gebruikt. Door het gebruik van glas aan de buitenkant is het mogelijk om deze iPhone draadloos op te laden via fast charging. Batterij leeg? Dan is die dus binnen een mum van tijd weer opgeladen. De zijkanten zijn verstevigd met aluminium en geven jou de vrijheid om te kiezen uit verschillende kleuren.
Better: de camera
De camera is voor velen een steeds belangrijkere functionaliteit op de smartphone. Apple begrijpt dat en levert daarom bij de iPhone 8 Plus een dubbele 12 Megapixel camera. Zo maak jij haarscherpe foto's als een pro. De sensor is grotere sneller bevat nieuwe kleurenfilters verbeterde pixeltechnologie en stabiliseert het beeld. Wat wil je nog meer? Oh ja maak jij veel selfies? De iPhone 8 Plus heeft een verbeterde portretmodus waardoor de voorgrond van de foto scherper wordt en de lichtinstelling beter zijn door gezichtswaarneming.
Faster: krachtigste en slimste chip ooit
We hebben je al verteld dat deze iPhone 8 Plus extra snel oplaadt door de mogelijkheid van fast-charging. Maar dat is niet het enige wat er snel is. Deze iPhone beschikt namelijk over een nieuw ontwikkelde chip die meteen het krachtigste en slimste is die er ooit eerder is gebruikt in een smartphone. Om niet al te technisch te doen: 70% meer snelheid dan zijn voorganger de iPhone 7 Plus.
Wil je liever een nóg sneller en nieuwer model iPhone kopen? Maar wil je wel refurbished kopen en daarmee de planeet een handje helpen? Bekijk dan eens onze iPhone Xs Max met 256GB (https://leapp.nl/iphone-xs-max-256gb).
Stronger: IP67
IP67 wat zeg je nou? Nou dat deze iPhone 8 Plus stof- en spatwater dicht is oftwel dompeldicht. Jouw iPhone 8 Plus neem je dus in de zomer mee zwemmen voor 30 minuten tot een diepte van een meter en de rest van het jaar overleeft het zo een beetje iedere regenbui. Naast het geharde glas zorgt deze IP67 certificering er dus voor dat jou iPhone 8 Plus naast een stootje ook tegen stof en water kan.
Ga voor refurbished!
Refurbished is beter dan nieuw: beter voor jou en beter voor de wereld. Refurbished devices zijn geen tweedehands toestellen maar apparaten die al eerder ‘gebruikt’ zijn en die dankzij een opknapbeurt door onze experts weer als nieuw zijn. De toestellen worden uitgebreid gecontroleerd getest schoongemaakt gerepareerd vervangen en geüpgraded waar nodig. Ook mooi meegenomen: al onze refurbished iPhones (https://leapp.nl/iphone) zijn simlockvrij! Zo krijg je een device dat net zo goed werkt als een nieuw device maar dan voor een zacht prijsje. En het is ook nog eens beter voor het milieu! Daarnaast ontvang je twee jaar carry-in garantie!
Hulp nodig bij jouw keuze?
Zoek je meer informatie? Twijfel je nog? Voor verdere vragen over de aanschaf van refurbished Apple-producten kun je contact opnemen met een van onze servicemedewerkers via klantenservice@leapp.nl (mailto:klantenservice@leapp.nl).

499.00

Bezoek de webwinkel voor meer info, specificaties en aankoop

499.00

Bezoek de webwinkel voor meer info, specificaties en aankoop