iPhone 8 Plus 64 gb-Spacegrijs-Product bevat zichtbare gebruikerssporen

iPhone 8 Plus 64 gb-Spacegrijs-Product bevat zichtbare gebruikerssporen

De Apple iPhone 8 Plus (https://leapp.nl/iphone/iphone-8-plus) is de grote broer van de iPhone 7 Plus en is een razendpopulaire smartphone. De iPhone 8 Plus is onder andere een verbetering op het gebied van schermgrootte en de accu. Het grotere scherm heeft voor iedereeen een ander voordeel van makkelijker lezen tot het beter bekijken van films op jouw smartphone. De versterkte accu zorgt ervoor dat jouw iPhone nog langer mee gaat.
Wil je graag een refurbished iPhone kopen en de planeet een handje helpen maar heb je toch liever een wat nieuwer model? Bekijk dan eens onze refurbished iPhone 11 met 64GB (https://leapp.nl/iphone-11-64-gb).
De camera
De iPhone 8 Plus is uitgerust met een krachtige camera met 12 megapixel. Daarmee schiet je haarscherpe beelden en 4k filmopnames als een professionele fotograaf. De iPhone 8 Plus is een ideaal toestel voor iedereen die graag foto's maakt of veel filmpjes op zijn/haar telefoon kijkt.
Goed om te weten
Al onze refurbished iPhones (https://leapp.nl/iphone) zijn simlockvrij! Wij hanteren strenge kwaliteiteisen aan ons producten en controleren ieder toestel voordat hij wordt aangeboden. Zo krijg je een device dat net zo goed werkt als een nieuw device maar dan voor een zacht prijsje. En het is ook nog eens beter voor het milieu! Daarnaast ontvang je twee jaar carry-in garantie op je toestel en de bijgeleverde accessoires!
Zoek je meer informatie? Twijfel je nog? Voor verdere vragen over de aanschaf van refurbished Apple-producten kun je contact opnemen met een van onze servicemedewerkers via klantenservice@leapp.nl (mailto:klantenservice@leapp.nl)

274.00

Bezoek de webwinkel voor meer info, specificaties en aankoop

274.00

Bezoek de webwinkel voor meer info, specificaties en aankoop