iPhone SE 2016 32 gb-Zilver-Product bevat lichte gebruikerssporen

iPhone SE 2016 32 gb-Zilver-Product bevat lichte gebruikerssporen

De iPhone SE 2016 (https://leapp.nl/iphone/iphone-se-2016) is dé telefoon voor iedereen die op zoek is naar een smartphone die uitzonderlijke prestaties kan verrichten maar niet te groot van formaat is. SE staat voor special edition. Dit is inderdaad een speciaal toestel omdat in de compacte behuizing enorm veel power gestopt is. De iPhone SE heeft namelijk het design van de iPhone 5 serie maar de prestaties van een iPhone 6s. Daardoor hebben we onder de motorkap een krachtige A9 processor die lekker snel in gebruik is. Ook heeft de iPhone SE een verbeterde camera ten opzichte van zijn voorgangers. Met de 12 megapixel camera maak je schitterende foto’s en 4K-video’s.
Nieuwe snufjes
Ondanks het iPhone 5 design beschikt de iPhone SE net zoals de 6s range over de vingerafdruksensor (Touch ID). Dankzij het 4 inch Retina Display ligt de telefoon heerlijk in de hand. Het is daarnaast mogelijk om Siri te gebruiken op de iPhone SE. De iPhone SE 2016 is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: spacegrijs zilver goud en roségoud. Tevens is dit ons goedkoopste model wat het een prima keuze maakt als je voor het eerst kennis wilt maken met het merk Apple.
32GB Geheugen
Deze iPhone SE 2016 komt met 32GB interne opslag. Met 32GB kunnen je een leuke selectie van apps en foto’s kwijt op je iPhone. Bij 32GB is het waarschijnlijk wel noodzakelijk om eens in de zoveel tijd je iPhone op te schonen. Download je echter vaak nieuwe apps of ben je iemand die veel plaatjes schiet dan is 32GB te weinig. Oftewel als je gebruik maakt van vaste apps en niet teveel dingen lokaal opslaat is 32GB voldoende anders adviseren wij om voor 64GB (https://leapp.nl/iphone-se-2016-64-gb) te gaan.

139.00

Bezoek de webwinkel voor meer info, specificaties en aankoop

139.00

Bezoek de webwinkel voor meer info, specificaties en aankoop