iPhone Xs Max 64 gb-Spacegrijs-Product is als nieuw

iPhone Xs Max 64 gb-Spacegrijs-Product is als nieuw

Apple introduceert met de komst van de iPhone Xs Max (https://leapp.nl/iphone/iphone-xs-max) een compleet nieuw design. Deze iPhone heeft het grootste scherm ooit. Daar waar de iPhone Xs een scherm heeft van 5.8 inch heeft de Xs Max een scherm van maar liefst 6.5 inch. Super handig wanneer je veel foto’s maakt en op je telefoon wilt bewerken. Deze iPhone is namelijk één groot OLED-scherm. Daarom kan je deze nu ook ontgrendelen door middel van FaceID en heb je geen homeknop meer nodig!
Ben je op zoek naar een nog nieuwer model iPhone? Bekijk dan eens onze refurbished iPhone 11 Pro 64GB (https://leapp.nl/iphone-11-pro-64-gb)!
Al onze refurbished iPhones (https://leapp.nl/iphone) zijn simlockvrij! Zo krijg je een device dat net zo goed werkt als een nieuw device maar dan voor een zacht prijsje.
Daarnaast krijg je er ook nog eens 2 jaar garantie bij! Daar waar Apple zelf 1 jaar geeft geven wij er 2. Zodat je zeker weet dat je een goed toestel koopt! Ben jij op zoek naar een waanzinnige iPhone Xs Max maar heb je niet het nieuwste van het nieuwste nodig? Dan ben je bij leapp aan het goede adres!
Voor verdere vragen over de aanschaf van refurbished Apple-producten kun je contact opnemen met een van onze servicemedewerkers via online chat e-mail en sociale media. Zij helpen je graag verder!

599.00

Bezoek de webwinkel voor meer info, specificaties en aankoop

599.00

Bezoek de webwinkel voor meer info, specificaties en aankoop