MacBook Air 13" Dual Core i5 1.6 Ghz 8gb 256gb

699.00

Productinformatie

MacBook Air 13″ Dual Core i5 1.6 Ghz 8gb 256gb

De MacBook Air staat bekend om haar grote draagbaarheid en lange accuduur. Zo ook dit exemplaar. Met een Intel processor uit de vijf serie; de i5 met een snelheid van 1.6 GHz kom je niets tekort. Al je dagelijkse werkzaamheden kun je met deze snelle en compacte MacBook van Apple zonder zorgen uitvoeren. Een ruim bemeten harde schijf van 256 GB (een kwart terabyte!) raakt niet snel vol en met een werkgeheugen van 8 GB kun je ook nog even voort. 
Deze MacBook maakt gebruik van een toetsenbord met het schaarmechanisme, wat door kenners is verkozen tot het prettigste Apple toetsenbord ooit. 
Wij adviseren deze MacBook voor dagelijks gebruik, het schrijven van scripties, doen van huiswerken, ordenen van vakantiefoto's en natuurlijk het afstruinen van het wereldwijde web. Ook kun je een stapje verder gaan door je kwaliteiten als grafisch vormgever te testen. Voor videobewerking, gaming en intensieve fotobewerking denken we dat deze MacBook tegen limieten aan gaat lopen, met name door de processors. Is niet zo gek ook, want een MacBook Air is vooral bedoeld als je dagelijkse elegante metgezel en minder als werkpaard
Refurbished is nog beter! Waarom zou je refurbished kopen? Nou…omdat het beter is voor jou en de wereld. En wat goed is voor jou en de wereld kun je het beste doen toch?
Refurbished MacBooks (https://leapp.nl/collections/macbook) producten van Apple die aan hun tweede eigenaar toe zijn. Wij hebben deze producten ingekocht via organisaties die een nieuw model wilden hebben en deze wilden inruilen. Doen we graag, want wij hebben de kennis en kunde om zeker te weten dat deze apparaten geschikt zijn om nog iemand blij te maken. We checken grondig en zorgen ervoor dat alles het doet als je dat mag verwachten. En daar geven we dan nog twee jaar garantie op ook.

Weet je het nog niet?

Kunnen we ons goed indenken, er is grote keuze en je kiest tenslotte niet elke dag een MacBook uit. Geef ons een berichtje en we helpen je graag

699.00

Over refurbished Macbooks:

Op RefurbishedNederland.nl vind je het grootste aanbod refurbished, outlet en tweedekans Macbooks van Nederland.

Door te kiezen voor een refurbished Macbook kun je tot wel 50% goedkoper uit zijn dan een nieuw exemplaar. Daarnaast is refurbished ook een duurzame keuze.
Door het reviseren van gebruikte Macbooks wordt er aanzienlijk bespaart op kostbare grondstoffen.

Op onze refurbished Macbook pagina vind je alle informatie over refurbished, outlet en tweedekans Macbooks.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp