MacBook Pro Retina 13" Dual Core i5 2.7 Ghz 16gb 256gb

799.00

Productinformatie

MacBook Pro Retina 13″ Dual Core i5 2.7 Ghz 16gb 256gb

De MacBook Pro Retina 13 inch met Dual Core i5 2.7 processor is de liefhebber van velen door de ideale mix tussen kracht en elegantie in een handig formaat. Dankzij de sterke i5 2.7 processor, 16GB werkgeheugen en 256GB SSD draaien vrijwel alle programma’s moeiteloos op deze MacBook (https://leapp.nl/collections/macbook). Of je nu Photoshopt, Office programma’s gebruikt of series kijkt – of allebei tegelijk, deze MacBook Pro Retina 13 inch heeft er geen enkele moeite mee. Het beeldscherm met Retina-technologie zorgt voor een excellente beelden en maakt films kijken op je MacBook een waar genot.
Het prettige aan deze MacBook Pro is dat, ondanks de sterke interne kwaliteiten, dit model echt een lichtgewicht is. Het 13 inch scherm is ongeveer zo groot als een A4’tje. Je neemt deze MacBook dus gemakkelijk mee op weg naar school, werk of vakantie.
Bespaar geld en milieu met refurbished
Refurbished is zowel goed voor jezelf als voor het milieu. Je bespaart namelijk met de aanschaf van een refurbished product niet alleen veel geld maar ook een stukje milieu. Door het hergebruik van een device ben jij goed bezig voor het milieu. Wij waarborgen de kwaliteit met een refurbished keurmerk (https://leapp.nl/pages/keurmerk-refurbished). Zo heb jij een MacBook als nieuw, bespaart geld en bent ook nog eens goed voor het milieu. Wat wil je nog meer?
Toch nog een vraag voor je aankoop?
Een antwoord op je vraag ontvang je van onze klantenservice door je vraag te mailen naar klantenservice@leapp.nl (mailto:klantenservice@leapp.nl). Alvast veel plezier van jouw nieuwe MacBook.

799.00

Over refurbished Macbooks:

Op RefurbishedNederland.nl vind je het grootste aanbod refurbished, outlet en tweedekans Macbooks van Nederland.

Door te kiezen voor een refurbished Macbook kun je tot wel 50% goedkoper uit zijn dan een nieuw exemplaar. Daarnaast is refurbished ook een duurzame keuze.
Door het reviseren van gebruikte Macbooks wordt er aanzienlijk bespaart op kostbare grondstoffen.

Op onze refurbished Macbook pagina vind je alle informatie over refurbished, outlet en tweedekans Macbooks.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp