MacBook Pro Retina 15" Quad Core i7 2.5 Ghz 16gb 256gb

999.00

Productinformatie

MacBook Pro Retina 15″ Quad Core i7 2.5 Ghz 16gb 256gb

Deze MacBook Pro Retina 15 inch is dé alleskunner onder de laptops: de laptop is zowel zeer krachtig in zijn werk als gebruiksvriendelijk. De laptop beschikt onder andere over een geïntegreerde webcam, Bluetooth en een uitstekende accuduur. En dat alles natuurlijk in een prachtig design, zoals je van Apple gewend bent. Deze MacBook Pro is gemaakt van aluminium en heeft een prachtig Retina Display met een schermgrootte van 15 inch, waarop geen onderscheid te maken is tussen losse pixels.
Met 16GB RAM geheugen kan je met gemak Photshoppen, Adobe Premiere gebruiken en/of Final Cut gebruiken om je foto's of video's te bewerken. Of, als je heel weinig geduld hebt en zeker wilt weten dat je MacBook extreem snel reageert dan is dit ook een goede keuze. Hiernaast heeft deze MacBook Pro 256GB interne opslag. Dat staat ongeveer gelijk aan 400 grote apps (zoals Facebook, Instagram en Youtube).
Waarom kiezen voor een refurbished MacBook Pro Retina 15 inch?
Refurbished is beter dan nieuw, want het is beter voor jou(w portemonnee) en beter voor de wereld. Win-win! Refurbished devices zijn geen tweedehands devices maar devices die al eerder ‘gebruikt’ zijn en die dankzij een opknapbeurt door onze experts weer als nieuw zijn. De apparaten worden uitgebreid gecontroleerd (op minstens 50 punten), getest, schoongemaakt, gerepareerd, vervangen en geüpgraded waar nodig. Ze voldoen dan ook aan de eisen van het Refurbished Keurmerk. Zo krijg je een device dat net zo goed werkt als een nieuw device, maar dan voor een zacht prijsje. En het is ook nog eens beter voor het milieu! Hadden we dat al gezegd?
Je ontvangt daarnaast ook nog eens twee jaar carry-in garantie bij het product! Ben jij op zoek naar waanzinnige MacBook Pro Retina 15 inch, maar heb je niet gelijk het nieuwste van het nieuwste nodig? Dan ben je bij leapp aan het goede adres!

Voor verdere vragen over de aanschaf van refurbished Apple-producten kun je contact opnemen met onze klantenservice.

999.00

Over refurbished Macbooks:

Op RefurbishedNederland.nl vind je het grootste aanbod refurbished, outlet en tweedekans Macbooks van Nederland.

Door te kiezen voor een refurbished Macbook kun je tot wel 50% goedkoper uit zijn dan een nieuw exemplaar. Daarnaast is refurbished ook een duurzame keuze.
Door het reviseren van gebruikte Macbooks wordt er aanzienlijk bespaart op kostbare grondstoffen.

Op onze refurbished Macbook pagina vind je alle informatie over refurbished, outlet en tweedekans Macbooks.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp