MacBook Pro Touchbar 15" Core i9 2.9 Ghz 32gb 512gb

2,299.00

Productinformatie

MacBook Pro Touchbar 15″ Core i9 2.9 Ghz 32gb 512gb

De zilvere MacBook Pro 15″ met TouchBar is het toonbeeld van minimalistische klasse. De MacBook heeft enkel 4 USB-C poorten en een aansluiting voor je koptelefoon. Doordat alle poorten zoals HDMI, Ethernet en USB2.0 vervallen dwingt Apple je af om gebruik te gaan maken van services als Airplay, Airdrop en Wi-Fi. Maar zeg nou zelf, dit werkt toch ook veel makkelijker?
Let op! Dit model is Refurbished door de fabrikant zelf!
Dit model is door de fabrikant zelf refurbished. Dit wil zeggen dat de devices door Apple zelf met originele onderdelen weer zo goed als nieuw gemaakt zijn. Hierna zijn ze door Apple zelf grondig getest om zeker te weten dat ze ook daadwerkelijk als nieuw zijn. Dit wil dus zeggen dat ze er nieuw uitzien en nieuw aanvoelen, maar dan een stuk goedkoper! Ideaal!  Ook beschikken deze devices over 1 jaar Apple Warranty. Dit is een geleverde garantie op refurbished producten door Apple zelf.

2,299.00

Over refurbished Macbooks:

Op RefurbishedNederland.nl vind je het grootste aanbod refurbished, outlet en tweedekans Macbooks van Nederland.

Door te kiezen voor een refurbished Macbook kun je tot wel 50% goedkoper uit zijn dan een nieuw exemplaar. Daarnaast is refurbished ook een duurzame keuze.
Door het reviseren van gebruikte Macbooks wordt er aanzienlijk bespaart op kostbare grondstoffen.

Op onze refurbished Macbook pagina vind je alle informatie over refurbished, outlet en tweedekans Macbooks.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp