Predia Go 2 White | Intel Z3745D - Quad Core | 64GB

Refurbished Predia Go White
Ben je opzoek naar een goedkope laptop maar wil je ook graag een tablet? Dan hoef je niet meer verder te zoeken want de Predia Go is namelijk een 2-in-1 laptop tablet. Dat willen zeggen dat je het apparaat als laptop kunt gebruiken maar ook als een tablet.
De Predia Go heeft een opvallend kleur wit maar een nog opvallender design. Zo zit er een ingebouwd handvat aan de laptop waardoor je hem gemakkelijk van A naar B kunt verplaatsen. Ook zit er een handige stylus pen bij zodat je de touchscreen goed kunt bedienen.
De Predia basic maakt gebruik van een instapmodel Quad-Core Processor. (Z3745D) Deze is snel genoeg voor eenvoudig gebruik, zoals online shoppen en video's streamen. Verwacht dus geen hoge prestaties. De Combi laptop beschikt over 64GB eMMC Flash geheugen waardoor je nog genoeg documenten en foto's kunt opslaan.
Daarnaast heb je beschikking over een Webcam, (Mini) HDMI ,1x USB 3.0 en een Micro Usb aansluiting waardoor je ook nog externe hardware zoals een muis of usb-stick kunt aansluiten. De Predia Basic is voorzien van Windows 10 zodat je helemaal up-to-date bent!
Toetsenbord
Leverbaar met QWERTY Toetsenbord (Nederlands)
Een refurbished laptop van Refurbo: 
Wanneer je een refurbished laptop bij Refurbo koopt heb je de zekerheid van een perfecte laptop die er top uit ziet en perfect werkt.
Wij controleren alle laptops zeer intensief zodat de laptop perfect funtioneert.
Garantie:
Je ontvangt de laptop met schriftelijke Refurbo garantie. Hiermee heb je zekerheid op een goede laptop met een goede garantieregeling.(van minimaal 1 jaar.)
Ook de batterij van de laptop wordt goed gecontroleerd en ook daar geven we dan ook garantie op!

139.99

Bezoek de webwinkel voor meer info, specificaties en aankoop

139.99

Bezoek de webwinkel voor meer info, specificaties en aankoop