Refurbished computer

Refurbished computer kopen? Een uitstekende keuze!

Refurbished computers zijn razend populair. Dat is natuurlijk niet zo gek als je bedenkt dat je tot wel 60% goedkoper uit bent dan een nieuwe computer. Daarnaast zijn refurbished computers duurzaam, je bespaart dus niet alleen in je portemonnee, maar ook op het milieu.

Van de meeste bekende merken zijn er wel refurbished computers te koop. De meest populaire merken met het grootste aanbod zijn de Apple iMac en de HP desktops . Zowel losse desktops als complete sets worden refurbished aangeboden.

Ook van andere merken refurbished computers groeit het aanbod met de dag. We zullen dan ook regelmatig nieuwe merken toevoegen aan de website.

Vergelijk de leveranciers van refurbished computers

RefurbishedNederland.nl biedt je een overzicht van merken computers die refurbished worden aangeboden. Op de merkpagina’s vind je een overzicht van bedrijven die deze verkopen. We geven je daarbij handige en belangrijke informatie zodat je goed geinformeerd de juiste leverancier kunt kiezen.

Er zitten namelijk nogal wat verschillen tussen de refurbished leveranciers. Naast de prijs zitten er ook verschillen in garantie, retourrecht, het refurbishment, levertijd, meegeleverde accessoires en het assortiment. Dat zijn belangrijke zaken om rekening mee te houden en te vergelijken. Zo vind je het bedrijf met de beste voorwaarden zodat je het meeste voordeel kunt halen als je kiest voor een refurbished computer.

Informatie refurbished

Wat is een refurbished computer?

Een refurbished computer is een gebruikte computer die is gereviseerd. De computer is op tientallen punten getest en gecontroleerd. Waar nodig worden er onderdelen gerepareerd of vervangen. Eventueel nog aanwezige data wordt verwijderd en het apparaat wordt grondig schoongemaakt. Het besturingssysteem wordt meestal geupdate naar de laatst mogelijke versie met een schone installatie.

De technische werking van refurbished computers is nagenoeg hetzelfde als een nieuwe computer.
Er kunnen wel gebruikssporen aanwezig zijn.