Refurbished laptops

Refurbished laptops zijn het beste alternatief voor zowel nieuwe laptops als tweedehands laptops. Je bent een stuk voordeliger uit op laptops van A-merken, maar wel met garantie tot 2 jaar. Daarnaast is een refurbished laptop duurzaam. Door hergebruik wordt de levensduur van de refurbished laptops met jaren verlengd. Begin vandaag nog met besparen en kies voor het voordelige en duurzame alternatief!

Refurbished laptop kopen? Selecteer een merk voor meer informatie:

Refurbished laptop kopen? Een uitstekende keuze!

Refurbished laptops zijn razend populair. Dat is natuurlijk niet zo gek als je bedenkt dat je tot wel 60% goedkoper uit bent dan een nieuwe laptop. Daarnaast zijn refurbished laptops duurzaam, je bespaart dus niet alleen in je portemonnee, maar ook op het milieu.

Van de meeste bekende merken zijn er wel refurbished laptops te koop. De meest populaire merken met het grootste aanbod zijn de Apple Macbook en laptops van HP. Bijna alle modellen van deze merken zijn refurbished verkrijgbaar. Van het allerlaatste model is het aanbod wat beperkter, maar zeker wel te vinden.

Ook van andere merken refurbished laptops groeit het aanbod met de dag. We zullen dan ook regelmatig nieuwe merken toevoegen aan de website.

Vergelijk de leveranciers van refurbished laptops

RefurbishedNederland.nl biedt je een overzicht van merken laptops die refurbished worden aangeboden. Op de merkpagina’s vind je een overzicht van bedrijven die deze verkopen. We geven je daarbij handige en belangrijke informatie zodat je goed geinformeerd de juiste leverancier kunt kiezen.

Er zitten namelijk nogal wat verschillen tussen de refurbished leveranciers. Naast de prijs zitten er ook verschillen in garantie, retourrecht, het refurbishment, levertijd, meegeleverde accessoires en het assortiment. Dat zijn belangrijke zaken om rekening mee te houden en te vergelijken. Zo vind je het bedrijf met de beste voorwaarden en haal je het meeste voordeel bij aanschaf van een refurbished laptop.

Informatie refurbished

Wat is een refurbished laptop?

Een refurbished laptop is een gebruikte laptop die is gereviseerd. De laptop is op tientallen punten getest en gecontroleerd. Waar nodig worden er onderdelen gerepareerd of vervangen. Eventueel nog aanwezige data wordt verwijderd en de laptop wordt grondig schoongemaakt. Het besturingssysteem wordt meestal geupdate naar de laatst mogelijke versie met een schone installatie.

De technische werking van refurbished laptops is nagenoeg hetzelfde als een nieuwe laptop.
Er kunnen wel gebruikssporen aanwezig zijn. Om de mate van gebruikssporen aan te geven worden refurbished laptops vaak ingedeeld in verschillende gradaties.
Vaak wordt dit gedaan door middel van een sterrensysteem. Hoe meer sterren, hoe minder gebruikssporen en andersom. Ook vind je de indeling op basis van “Als nieuw” – “Zeer goed” – “Goed”.

Van de volgende merken zijn er refubished laptops te koop: