Refurbished wasdroger

Een refurbished wasdroger is een duurzaam en voordelig alternatief voor nieuw.

Je bent tot honderden euro’s voordeliger uit en een tweedehands wasdroger krijgt een langer leven. Kortom, een win-win situatie voor je portemonnee én het milieu!

Refurbished wasdroger 1

Refurbished droger kopen

Onderstaande winkels verkopen refurbished wasdrogers van hoge kwaliteit. Je bespaart al gauw 50% en hebt de zekerheid van een gecontroleerd product met garantie. 

de witgoed outlet logo

Groot assortiment refurbished en outlet wasdrogers van A-merken zoals AEG, Bosch, Samsung en Siemens. De drogers zijn zeer scherp geprijsd en worden verkocht met 6 tot 12 maanden garantie.

Refurbishwitgoed logo

Jong gebruikte wasdrogers van AEG en Zanussi. Energiezuinig en met een grote trommelinhoud. De drogers zijn schoongemaakt, gerenoveerd en worden verkocht met 2 jaar garantie.

VoordeligWitgoed logo

Nieuwe wasdrogers met lichte cosmetische schade zoals een krasje of deukje. In het assortiment drogers van AEG en Siemens. De B-keus wasdrogers worden verkocht met 2 jaar garantie.

Coolblue logo

Tweedekans wasdrogers van diverse A-merken zoals AEG, Bosch en Samsung. De wasdrogers zijn geretourneerd of omgeruild en volledig nagekeken. Nu te koop met een aantrekkelijke korting en 2 jaar garantie.

Refurbished wasdroger 2
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Refurbished wasdroger 3

Informatie over refurbished wasdrogers

Refurbished wasdrogers kom je steeds meer tegen, maar wat zijn het nu precies en welke voor en nadelen kleven daaraan?
Deze en nog veel meer vragen en bijhorende antwoorden hebben we hieronder voor je op een rij gezet.

Scroll naar beneden om alles rustig door te lezen of klik op onderstaande onderwerpen box om een gewenst onderwerp te selecteren.

Onderwerpen

Wat is een refurbished wasdroger?

Een refurbished wasdroger is een gebruikte of retourgezonden wasdroger die is gereviseerd.

De droger wordt uitgebreid gecontroleerd en getest. Indien noodzakelijk worden er onderdelen vervangen of gerepareerd. 
Van binnen en buiten wordt de droger grondig schoongemaakt.

De technische werking en kwaliteit doen na het refurbishment niet onder voor een nieuwe product. 

De voordelen van refurbished

Goedkoper
Een groot voordeel is de prijs. Deze ligt een stuk lager dan een nieuwe wasdroger. Je kunt tot wel 50% besparen als je kiest voor een refurbished exemplaar.

Duurzaam
Refurbished wasdrogers zijn ook nog eens erg duurzaam. Door het refurbishement wordt de levensduur van de wasdroger met jaren verlengd. Zo wordt er bespaard op kostbare grondstoffen.

Kwaliteit
De wasdrogers worden voor verkoop streng gecontroleerd op een juiste werking en aanwezige gebruikssporen.Technisch is de werking gegarandeed en hetzelfde als een nieuwe droger.

Zekerheid
Een ander groot voordeel is de zekerheid. Zeker in vergelijking tot een regulier particulier gekochte wasdroger. Je ontvangt namelijk gewoon garantie en het recht tot herroeping.

De nadelen van refurbished

Gebruikssporen
Er kunnen gebruikssporen aanwezig zijn. Grofweg wordt er onderscheid gemaakt in 3 gradaties. Deze variëren van geen geen gebruikssporen tot duidelijk zichtbare gebruikssporen.

Beperktere keuze
De allernieuwste modellen zijn meestal niet direct refurbished verkrijgbaar. Normaal duurt dat enkele weken tot maanden.
Ook zijn niet alle modellen altijd refurbished verkrijgbaar.

Refurbished is niet overal hetzelfde
Er is geen standaard voor refurbished wasdrogers. Per bedrijf kan het verschillen wat het refurbishment precies inhoudt en op hoeveel punten een wasdroger wordt gecontroleerd.

Is een refurbished wasdroger betrouwbaar?

Ja, een refurbished wasdroger is betrouwbaar. Ze zijn gecontroleerd, waar nodig gerepareerd en worden verkocht met garantie.
Het is echter wel belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare webwinkel als je een wasdroger online wilt kopen.

Refurbished wasdrogers zijn erg gewild. Het aanbod is dan ook sterk groeiende. Er kunnen echter grote verschillen zijn tussen de verschillende aanbieders en de kwaliteit van de wasdrogers. 

Om je de zoektocht naar een betrouwbare leverancier te besparen hebben wij dat alvast voor je gedaan. De leveranciers vermeld op RefurbishedNederland.nl bieden wasdrogers van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Daarnaast zijn de drogers vakkundig refurbished en worden ze verkocht met een garantie tot wel 2 jaar.

Krijg je garantie op een refurbished wasdroger?

Ja, op een refurbished wasdroger krijg je garantie. Hoelang de garantietermijn bedraagt kan per webwinkel verschillen. 
De termijn kan variëren van enkele maanden tot wel 2 jaar.

Ook kun je gebruik maken van het herroepingsrecht. Dit is de zichttermijn waarbinnen je het product retour kan sturen. De periode van deze termijn verschilt ook per bedrijf, maar is minimaal 14 dagen.

Wat is het verschil tussen een refurbished en tweedehands wasdroger?

Ondanks dat het beide gebruikte wasdroger betreft zit er wel degelijk een verschil tussen gewoon tweedehands en refurbished.

Tweedehands wasdrogers van een particulier worden verkocht zoals ze zijn. Er heeft geen controle plaatsgevonden en er is geen herroepingsrecht of sprake van garantie. Je bent dus afhankelijk van de eerlijkheid van de verkoper.

Refurbished wasdrogers zijn daareentegen wel gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Tevens kun je gebruik maken van het herroepingsrecht en krijg je garantie.

Kortom, je hebt met het kopen van een refurbished wasdroger een stuk meer zekerheid!

Een wasdroger refurbished kopen of niet?

Zelf zullen we met alle vertrouwen een refurbished wasdroger aanschaffen.
Of datzelfde voor jou geldt kun je eigenlijk alleen zelf bepalen.

Hopenlijk hebben we je met de informatie op deze pagina voldoende geinformeerd zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken.

Twijfel je toch nog? Graag zetten we de voor en nadelen nog even voor je op een rij:

Voordelen:
  • Goedkoper dan nieuw
  • Duurzaam, goed voor het milieu
  • Kwaliteit, gecontroleerde producten
  • Zekerheid, garantie en zichttermijn.
Nadelen:
  • Mogelijke gebruikssporen
  • Beperkter aanbod
  • Verschillen in refurbishment
de witgoed outlet logo

Groot assortiment refurbished en outlet wasdrogers van A-merken zoals AEG, Bosch, Samsung en Siemens. De drogers zijn zeer scherp geprijsd en worden verkocht met 6 tot 12 maanden garantie.

Refurbishwitgoed logo

Jong gebruikte wasdrogers van AEG en Zanussi. Energiezuinig en met een grote trommelinhoud. De drogers zijn schoongemaakt, gerenoveerd en worden verkocht met 2 jaar garantie.