Om je nog beter van dienst te zijn bij het vinden van een voordelige wasdroger hebben we deze ondergebracht op een eigen witgoed website. 

Refurbished wasdroger kopen

Een refurbished wasdroger kopen? Dat is een prima keuze! Je bent tot 70% goedkoper uit en tegelijkertijd duurzaam bezig. Kortom, goed voor je portemonnee én het milieu!

Bespaar tot honderden euro’s op wasdrogers van A-merken zoals AEG, Miele, Bosch en Zanussi.
De wasdrogers zijn technisch in topconditie en worden altijd met garantie verkocht.

AfbeeldingNaamBeschrijvingPrijsKoop

Waar een refurbished wasdroger kopen?

De allerbeste winkels voor het kopen van een refurbished droger hebben we alvast voor je geselecteerd.

Hier vind je refurbished drogers van de allerhoogste kwaliteit en met garantie tot 2 jaar.

 

Aanbevolen wasmachine partner

8.8

– 12 of 24 maanden garantie.
– 14 dagen zichttermijn.
– Qshops keurmerk.
– Gratis verzending binnen NL.
– Voor 23:59 besteld, morgen in huis.
– Gradaties: Refurbished, nieuwe retourproducten.

Voordelige jong gebruikte refurbished wasdrogers, volledig nagekeken en technisch 100% in orde. Daarnaast diverse nieuwe outlet wasdrogers.

de witgoed outlet logo

8.8

– 6 / 12 / 24 maanden garantie.
– 14 dagen zichttermijn.
– Webshop keurmerk
– Gratis verzending binnen NL.
– Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
– Gradaties: nieuwstaat, lichte gebruikssporen en zichtbare beschadigingen.

Groot assortiment refurbished en outlet wasdrogers. Scherp geprijsd, technisch 100% in orde en met een garantie van 6 tot 24 maanden.

Logo Coolblue

9.3

– 24 maanden garantie.
– 30 dagen zichttermijn.
– Thuiswinkel waarborg.
– Gratis verzending binnen NL en BE.
– Voor 23:59 besteld, morgen in huis.
– Gradaties: nieuwstaat, lichte gebruikssporen en zichtbare beschadigingen.

Tweedekans wasdrogers van A-merken met een aantrekkelijke korting. De wasdrogers zijn geretourneerd, nagekeken en hebben 2 jaar garantie.

Bluemovement logo

9.6

– Garantie gedurende de looptijd.
– Looptijd van 3 maanden, 1 jaar of 6 jaar.
– Trustpilot.
– Gratis verzending binnen NL.
– Levering op afspraak..
– Gradaties: zo goed als nieuw (refurbished), nieuw en premium.

Huur een wasdroger al vanaf €10,99 per maand. Drogen zonder zorgen met een refurbished Bosch wasdroger. Looptijd van 3 maanden, 1 jaar of 6 jaar.

Goedkope wasdroger kopen

Een wasdroger is voor veel huishoudens een apparaat waar je niet meer zonder kunt. De aanschafkosten zijn best hoog en als de droger kapot gaat is de nood hoog om een vervangend exemplaar te kopen.

Om te besparen op de hoge aanschafkosten kun je kiezen voor een refurbished, outlet of tweedekans wasdroger. De kwaliteit van deze exemplaren is precies hetzelfde als een nieuwe wasdroger, maar er kunnen schoonheidsfoutjes en gebruikssporen zichtbaar zijn.

In het kort zijn er 5 opties om te besparen op de aanschafkosten van een droger. Deze zullen we hieronder verder toelichten zodat je direct kunt gaan besparen als je een droger wilt gaan kopen.

Daarnaast vind je op deze pagina nog veel meer informatie over refurbished, outlet en tweedekans wasdrogers. Selecteer een onderwerp waar je meer over wilt weten of scroll verder om alles door te lezen.

Onderwerpen

Refurbished wasdroger

Een refurbished wasdroger of gereviseerde wasdroger, is een gebruikte droger die volledig is nagekeken, gereviseerd en schoongemaakt.

Door het reviseren (refurbishment) is de technische werking hetzelfde als een nieuw exemplaar. Er kunnen wel gebruikssporen aanwezig zijn in de vorm van een krasje, deukje en/of barstje.

Een refurbished droger is tot wel 70% goedkoper dan een nieuw apparaat. Je krijgt gewoon garantie (tot wel 2 jaar) en kunt gebruik maken van het herroepingsrecht. Met een refurbished wasdroger ben je dus verzekerd van een degelijk en goed werkend apparaat.

Outlet wasdroger

Een outlet wasdroger is een nieuwe wasdroger. Vaak gaat het om modellen die schade hebben opgelopen door opslag, transport of slechts een beschadigde verpakking hebben. Ook worden er regelmatig demo en showmodellen aangeboden in de outlets.

De zichtbaarheid en aard van de schade verschilt per machine. Dit kunnen krasjes, deukjes of barstjes zijn, maar er kan ook helemaal geen zichtbare schade aanwezig zijn. Technisch zijn de outlet wasdrogers perfect in orde aangezien ze meestal niet zijn gebruikt.

Wil je een voordelige wasdroger en vind je cosmetische schade niet zo belangrijk? Dan is een outlet wasdroger een goede keuze.

Tweedekans wasdroger Coolblue

In het enorme assortiment van Coolblue vind je ook een ruim assortiment tweedekans wasdrogers.
Deze tweedekans wasdrogers zijn geretourneerde drogers die voor een leuke korting worden aangeboden.

De drogers zijn volledig nagekeken en functioneren als nieuw. Er kunnen wel enkele gebruikssporen zichtbaar zijn. Deze staan duidelijk aangegeven bij de producten inclusief foto.
Op een tweedekans wasdroger krijg je bij Coolblue dezelfde garantie als op een nieuwe wasdroger.

Refurbished wasdroger abonnement

Wil je het gemak en de kwaliteit van een A-merk wasdroger, maar dan zonder de hoge aanschafkosten?
Dan is het huren van een refurbished wasdroger de ideale oplossing. 

Bij Bluemovement huur je al een refurbished Bosch wasdroger vanaf €10,99 per maand. Je hebt wat looptijd van het wasdroger abonnement betreft de keuze uit een looptijd van 3 maanden, 1 jaar, 6 jaar of langer.

Refurbished wasdroger kopen 1

Tweedehands wasdroger

Een tweedehands wasdroger van een particulier is een van de voordeligste manieren om aan een goedkope droger te komen. Soms zijn ze zelfs gratis af te halen!

Natuurlijk is de goedkope prijs een groot voordeel, maar je hebt geen garantie op een deugdelijk en goed werkend apparaat. Natuurlijk kun je geluk hebben, maar als de droger niet naar behoren werkt kun je niet terugvallen op het herroepingsrecht of garantie.

Een goedkope tweedehands droger vind je bijvoorbeeld op Marktplaats of op de Facebook Marketplace.

Wat is een refurbished wasdroger?

In het kort is een refurbished wasdroger een gebruikte wasdroger die is gereviseerd. Refurbished is een andere benaming voor gereviseerd.

De gebruikte wasdroger wordt uitgebreid gecontroleerd en getest op een juiste werking. Indien noodzakelijk worden er onderdelen vervangen en wordt de wasdroger gerepareerd.

Daaraast wordt de droger van binnen en buiten goed schoongemaakt. Stof en vuil wordt verwijderd net als eventuele door de vorige eigenaar aangebrachte uiterlijke kenmerken zoals stickers.

Het proces van controleren, repareren en reinigen wordt het refurbishment genoemd. Na het refurbishment werkt de wasdroger weer als nieuw en is de levensduur met jaren verlengd.

Wat zijn de voor en nadelen van een refurbished wasdroger?

Aan het kopen van een wasdroger die is refurbished zitten zowel voor en nadelen. Deze voor en nadelen hebben we hieronder voor je op een rij gezet zodat je de voor en tegens goed tegen elkaar kunt afwegen.

De voordelen

Een van de grootste voordelen is de prijs. Deze ligt een stuk lager dan een nieuwe wasdroger. Afhankelijk van het model, de leeftijd en de conditie kun je tot wel 70% goedkoper uit zijn in vergelijking met een nieuwe droger.

Refurbished wasdrogers zijn duurzaam.
Door het hergebruik en het refurbishment wordt de levensduur van de droger met jaren verlengd.
Zo wordt er bespaard op kostbare grondstoffen die normaal nodig zijn voor de productie van een nieuwe wasdroger. 

De drogers worden geheel nagekeken en waar nodig gerepareerd.
Pas na een strenge controle worden de drogers vrijgegeven voor verkoop.

Technisch moet de droger hetzelfde functioneren als een nieuw exemplaar. Ook worden meestal alleen de A-merken refurbished die standaard al van hoge kwaliteit zijn.

Een ander groot voordeel is de zekerheid die je hebt tegenover een 2ehands wasdroger van bijvoorbeeld een particulier.
Op een refurbished wasdroger krijg je garantie tot wel 2 jaar en je kunt gebruik maken van het herroepingsrecht.

De nadelen

Er kunnen gebruikssporen aanwezig zijn. De meeste wasdrogers zijn namelijk al eerder in gebruik geweest. 
Grofweg wordt er onderscheid gemaakt in 3 verschillende condities: Geen gebruikssporen, middelmatige gebruikssporen en duidelijk zichtbare gebruikssporen.

Niet van alle merken zijn er refurbished wasdrogers te koop. Van de merken waar wel refurbished modellen van zijn is het aanbod soms beperkt.
Soms is er van een bepaald model soms maar 1 exemplaar op voorraad.
Ook zijn de nieuwste modellen niet direct refurbished verkrijgbaar, vaak duurt dit enkele weken of zelfs maanden.

Er is geen standaard in refurbishment. Per bedrijf kan het verschil zitten in het aantal punten waarop de droger wordt gecontroleerd.
Ook kan er verschil zitten in het gebruik van onderdelen. Sommige bedrijven gebruiken uitsluitend de originele merk onderdelen, terwijl andere bedrijven gebruik maken van compatible onderdelen.

Als er van de nieuwste modellen refurbished voorraad is, is het prijsverschil meestal niet zo heel groot. Het loont dan om de de prijzen van nieuw en refurbished goed met elkaar te vergelijken.

Wat is het verschil tussen een tweedehands en refurbished wasdroger?

Ondanks dat het beide (meestal) gebruikte wasdrogers betreft zit er wel degelijk verschil tussen een tweedehands droger en een refurbished exemplaar.

Tweedehands wasdrogers van een particulier worden verkocht zoals ze zijn. Er heeft geen controle plaatsgevonden en je kunt geen gebruik maken van het herroepingsrecht of aanspraak maken op garantie.

Refurbished wasdrogers zijn daareentegen wel gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Tevens kun je gebruik maken van het herroepingsrecht en krijg je garantie. Kortom, een refurbished wasdroger biedt een stuk meer zekerheid dan een tweedehands exemplaar.

 

Is een refurbished wasdroger betrouwbaar?

Ja, een refurbished wasdroger is betrouwbaar. Ze zijn gecontroleerd, waar nodig gerepareerd en worden verkocht met garantie.
Het is wel belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare webwinkel als je online een refurbished droger wilt gaan kopen.

Om je zoektocht naar een betrouwbare leverancier te besparen hebben wij dat alvast voor je gedaan. De leveranciers vermeldt op RefurbishedNederland.nl bieden wasdrogers van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.
Daarnaast zijn de drogers vakkundig refurbished en worden ze verkocht met een garantie tot wel 2 jaar.

Waar op letten bij het aanschaffen van een refurbished wasdroger?

Als je een refurbished wasdroger wilt kopen kom je er al gauw achter dat er veel verschillen zitten tussen de verschillende webwinkels. Er komen ook steeds meer webwinkels waardoor het soms lastig kan zijn door de bomen het bos te zien.

We hebben een aantal belangrijke punten op een rij gezet waar je op kunt letten om de juiste webwinkel te kiezen.

Er is geen standaard voor refurbishment. Er kunnen grote verschillen tussen de verschillende bedrijven en de producten.
Zo kan het voorkomen dat bedrijf A de droger standaard op 25 punten controleerd en bedrijf B op 50 punten.
Vaak staat het op de website wel aangegegeven wat het refurbishment inhoudt voor het betreffende bedrijf en op welke punten ze de drogers controleren.

Er zijn verschillende condities in refurbished wasdrogers. Deze geven de uiterlijke staat aan. In het algemeen wordt er gebruik gemaakt van 3 verschillende gradaties, maar per bedrijf kan dit enigzins verschillen.
Meestal staan de gradaties en de omschrijving van de condities duidelijk omschreven op de website.

Refurbished producten worden meestal in een bedrijfseigen verpakking geleverd, oftewel niet in de originele verpakking. Ook kan er per bedrijf verschil zitten in de accessoires die meegeleverd worden.

Let ook op de levertijden. Er zijn webwinkels die niet uit eigen voorraad leveren. Dan kan het voorkomen dat je enkele dagen langer op je bestelling moet wachten.

Op een refurbished droger krijg je garantie. Per bedrijf kan het echter verschillen hoelang de garantietermijn is en wat de garantie voorwaarden zijn. 

Tevens kun je gebruik maken van het herroepingsrecht. Dit is een periode waarin je de droger zonder opgaaf van reden kunt retourneren.
De termijn en voorwaarden van het herroepingsrecht kunnen per bedrijf verschillen.

Het is verstandig om een refurbished wasdroger te kopen bij een website die een webwinkel keurmerk heeft. 
Bij klachten waar jezelf en het bedrijf niet samen uit kunnen komen kan een keurmerk eventueel bemiddelen.
Tevens moet een bedrijf aan diverse voorwaarden voldoen om een keurmerk te mogen dragen.

Een goede manier om meer te weten te komen over de kwaliteit van de webwinkel en de producten is het lezen van reviews.

Naast de positieve reviews is het ook handig om de minder positieve reviews door te nemen. Zo kun je een goede inschatting maken hoe een bedrijf omgaat met klachten en of deze naar tevreden worden opgelost.