Sigma 65mm f/2 DG DN Contemporary Sony E-mount

Aanbieding!

643.99

Productinformatie

Sigma 65mm f/2 DG DN Contemporary Sony E-mount

De Sigma 65mm f/2 DG DN Contemporary Sony E-mount is een veelzijdige lens voor jouw Sony systeemcamera. Deze lens is ondere andere geschikt voor portret-, reis- en straatfotografie. Dankzij het maximale diafragma van f/2 en de 9 cirkelvormige diafragmalamellen, creëer je een zachte en ronde achtergrondonscherpte. Hiermee komt het model los van de achtergrond. Dit is handig voor bijvoorbeeld portretfotografie. Daarnaast is de lens lichtsterk, hierdoor maak je heldere en scherpe foto’s op donkere locaties. De HSM scherpstelmotor is snel en stil, dit maakt de lens ook geschikt voor videografie. Daarnaast stel je het diafragma handmatig in met de diafragmaring op de lens. Dankzij het stof- en spatwaterdichte ontwerp, gebruik je de lens ook tijdens een lichte regenbui.

643.99

Over refurbished camera's:

Op RefurbishedNederland.nl vind je het grootste aanbod refurbished, outlet en tweedekans camera’s en cameralenzen van Nederland.

Door te kiezen voor een refurbished camera kun je tot wel 50% goedkoper uit zijn dan een nieuw exemplaar. Daarnaast is refurbished ook een duurzame keuze.
Door het reviseren van gebruikte camera’s en cameralenzen wordt er aanzienlijk bespaart op kostbare grondstoffen.

Op onze refurbished camera pagina vind je alle informatie over refurbished, outlet en tweedekans camera’s en cameralenzen..

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp