Tweedehands Nikon D3300 body zwart CM9577

Tweedehands Nikon D3300 body zwart CM9577

Nikon D3300 Zwart – Body

Het leven zit vol verrassende en vreugdevolle momenten die de moeite van het bewaren waard zijn. De kleine en lichte Nikon D3300 maakt het leuk en gemakkelijk om deze momenten voor altijd te bewaren in de levensechte schoonheid die ze verdienen. Prachtige 24.2 megapixel foto's en full HD video's met haarscherpe details, levendige kleuren en zachte vage achtergronden. De D3300 is krachtig, gemakkelijk mee te nemen en zeer eenvoudig te bedienen.

Maak prachtige levensechte foto's en full HD video's
Fotograferen met een smartphone is handig, maar zijn die foto's goed genoeg voor het bewaren van kostbare momenten? Met de D3300 kun je opnames maken met een snelheid tot 5 beelden per seconde, waardoor je geen moment meer hoeft te missen. De grote beeldsensor legt de kleinste details vast met een verbluffende scherpte, terwijl de uitstekende prestaties bij weinig licht (tot ISO 12.800) ervoor zorgen dat je kristalheldere beelden vastlegt in donkere situaties. De 24.2 megapixel foto's en 1080p full HD video's zullen zo indrukwekkend en levensecht zijn dat ze je meteen weer terug zullen brengen naar het moment dat je ze hebt gemaakt.

Spectaculaire panorama's, een hulpstand en leuke speciale effecten
Als je geen of weinig ervaring hebt met een DSLR of meer wilt leren, biedt de hulpstand stapsgewijze instructies. Met de Nikon D3300 is het super eenvoudig en vooral leuk om te leren fotograferen. Kun je een onderwerp niet één keer vastleggen? Zet de camera dan eenvoudig in de panorama modus en beweeg de camera horizontaal, van links naar rechts, over de scène. De D3300 zal het hele uitzicht als een hoge resolutie panorama vastleggen. Zo eenvoudig is het! Je kunt tevens eenvoudig creatieve effecten, filters en nog meer toevoegen aan foto's.

Compact, lichtgewicht en betrouwbaar

De Nikon D3300 is een kleine en lichte DSLR camera die ontworpen is om comfortabel in handen te passen. Alle knoppen zijn zo geplaatst dat deze gemakkelijk te bedienen zijn. Net als alle DSLR camera's van Nikon, is de D3300 voorzien van een optische zoeker die een natuurgetrouw beeld geeft door de lens van de camera. Wie gewend was een compact camera te gebruiken, zal merken dat het gemakkelijker is om een onderwerp te kaderen of bewegende onderwerpen te volgen op een heldere en zonnige dag. Je neemt de Nikon D3300 gemakkelijk overal mee naar toe om alle mooie momenten en activiteiten in een onberispelijke kwaliteit vast te leggen.

Kenmerken
24.2 megapixel sensor
Compact, lichtgewicht en betrouwbaar
5 beelden per seconde
Full HD video
Uitstekende prestaties bij weinig licht
Optionele wifi met de WU-1a draadloze adapter

229.00

Bezoek de webwinkel voor meer info, specificaties en aankoop

229.00

Bezoek de webwinkel voor meer info, specificaties en aankoop